Kjøpsbetingelser

Om ikke annet er avtalt vil følgende kjøpsbetingelser være gjeldende.

 

Pris

Vi forbeholder oss retten til å forandre priser og spesifikasjoner uten forvarsel
Vi tar forbehold om trykkfeil, utsolgte varer, sviktende leveranser fra våre leverandører og opplagte prisfeil på produkter (typisk 0-priser).

 

Frakt og leveringstid

Alle ordre over kr. 1 000  sendes portofritt. På ordre under kr. 1 000 vil det bli lagt til en portokostnad på kr. 79. På utvalgte små varer, kan portokostnaden være redusert fordi varen veier lite. Det er kundens ansvar å hente pakken innen hentefristen. Ved uavhentede pakker, vil varen(e) legges tilbake til lager. Fraktpris på uavhentede pakker vil ikke bli kreditert. 


Normalt vil vår leveringstid være 3-5 virkedager fra du har mottatt ordrebekreftelsen. Perioder med stor pågang kan føre til noe lengre leveringstid. Hvis en vare ikke er tilgjengelig innenfor normal leveringstid, får du beskjed om dette.

Våre transportører er PostNord og Posten.

NB!! Fra 1. mai 2021 ble standard hentefrist for MyPack Collect  hos PostNord endret fra 14 til 7 dager.

 

Reklamasjon og retur

Kjøper plikter og kontrollere varene ved levering. Er det eventuelle mangler avvik, skader eller mangler på produktet når det er pakket ut, må du kontakte oss så raskt som mulig. Vi vil sørge for den videre saksgangen slik at du får byttet produktet uten unødvendig venting.

I fraktprisen ligger det også en forsikring som dekker tap og eventuelle skader på produktet under transport til deg. Hvis det er synlige skader når du mottar varen, må du med en gang kontrollere om produktet har lidd synlig overlast. Hvis dette er tilfelle skal du nekte å motta varen. Hvis nei må du be transportør om å notere at emballasjen ble skadet under transport.

Du har 14 dagers ubetinget angrerett. Melding om bruk av angreretten må gis NJFF innen fristen. Angreskjema følger med sendingen.

Bytte av varer forutsetter at varen ikke er brukt. Er varen brukt er det ikke lenger mulig å bytte/returnere varen med mindre det er en reklamasjon. Salgsvarer kan ikke byttes eller returneres.

Returadresse:
Flisa Trykkeri AS / NJFF
Hofvegen 491
2266 Arneberg

 

Betaling
NJFF-butikken benytter Nets Easy som er en sikker betalingsløsning. Vipps, Visa og Mastercard/Eurocard. Kortholder er ansvarlig for transaksjonen for bestilleren/kunden har utført i vår nettbutikk. Personer under 18 år, dog over 15 år, som ønsker å bestille varer, må ha tillatelse fra foresatte. Kredittkjøp kan kun foretas av personer over 18 år.

 

Når du sender en bestilling til oss, forutsetter vi at du har lest igjennom og akseptert disse vilkårene.